Tips για κερδοφόρο Trading στο FIFA Ultimate Team!

  • Published in Games News
  • Read 9734 times

Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθουμε σε τρόπους έτσι ώστε να είναι κερδοφόρο το Trading στο FIFA Ultimate Team! Ο πρώτος τρόπος για να βγάλετε λεφτά μέσω trading είναι να μάθετε την τιμή ενός παίκτη και να κάνετε σωστές αγορές / πωλήσεις...

 

Trading Tip 1

Παράδειγμα : 

Ας πούμε ότι έχουμε 50Κ στην άκρη και ο παίχτης που μας ενδιαφέρει είναι ο ΚΑΚΑ. Πρώτα κάνουμε μια έρευνα ώστε να δούμε σε τι τιμές "παίζει" η κάρτα του ΚΑΚΑ. Ξεκινάμε βάζοντας στο search τα στοιχεία του ΚΑΚΑ και ψάχνουμε να βρούμε την χαμηλότερη τιμή σε Buy Now του ΚΑΚΑ.


Ας πούμε ότι χαμηλότερη τιμή σε Buy Now είναι 5Κ. Επόμενη κίνηση είναι να πάμε και "χτυπήσουμε" όσες κάρτες μπορούμε σε τιμές χαμηλότερες από 5Κ. Όσο χαμηλότερα τόσο πιο δύσκολα θα τον αγοράσετε δλδ με 2Κ ή 3Κ είναι εξαιρετικά απίθανο να τον πάρετε. Όμως με 4Κ οι πιθανότητες είναι περισσότερες.


Μόλις κερδίσετε τον πρώτο σας ΚΑΚΑ θα τον βάλετε σε trade με buy now ίσο με το χαμηλότερο που είχατε βρει πιο πριν. Έτσι θα πουληθεί πιο γρήγορα και θα έχετε τα λεφτά πιο γρήγορα.
Αν τον πήρατε 4Κ και τον βάλατε Buy Now 5K τότε : 4Κ + 5% EA TAX = 4200 άρα 5000 - 4200 = 800 coins κέρδος γρήγορα.


Όσο περισσότερα λεφτά έχετε τόσο ακριβότερους παίχτες μπορείτε να χτυπάτε. Λάθος είναι να έχετε 50Κ και να χτυπάτε παίχτες αξίας 25Κ και πάνω γιατί θα χάνετε χρόνο περιμένοντας να τελειώσει η δημοπρασία επειδή δεν θα έχετε λεφτά για να χτυπήσετε περισσότερους.

 

Σας συμφέρει να ζητάτε 3-4 διαφορετικούς παίχτες αξίας 5Κ και να κάνετε περισσότερα "χτυπήματα" ώστε να αυξάνετε τις πιθανότητες μιας γρήγορης αγοράς δλδ 5 χ ΚΑΚΑ των 5Κ, 3 χ Roni των 5Κ και 2 χ Gomez των 5 Κ σύνολο 50Κ με 3 διαφορετικούς παίχτες. Στην αρχή θα είναι δύσκολο να βρείτε ρυθμό όμως όσο μαθαίνετε παίχτες τόσο το καλύτερο γιατί θα μπορείτε να ¨χτυπάτε¨ πολλές δημοπρασίες. Παράδειγμα :


Trading Tip 2

Μια στρατηγική για easy money αν παρακολουθείτε γνωστούς You Tubers. Συχνά βγάζουν παίχτες BEASTS δλδ κρυμμένα διαμάντια. Κατά 99%, επειδή έχουν πολλούς χρήστες που τους παρακολουθούν, ανεβαίνει πολύ η τιμή του παίχτη που διαφημίζουν. Παράδειγμα:


Ο Riascos έκανε πριν το video 2500 - 3000 coins... Μετά το video πάνω από 12000 coins...
Αν προλάβετε και δείτε από τους πρώτους το video του δλδ μέσα σε λίγες ώρες και όχι μέρες, τότε να κάνετε όσες περισσότερες αγορές μπορείτε με αυτόν τον παίχτη.
Σίγουρο κέρδος απλά πρέπει :
α) να είναι γνωστός YouTuber δλδ με πολλούς να τον παρακολουθούν
β) να είναι παίχτης φτηνός και άγνωστος δλδ αν πει ότι ο Αγκουέρο είναι BEAST τότε μας δουλεύει κανονικά.


Προσωπικά πρόλαβα και αγόρασα 4 στα 3000 coins οπότε έβγαλα ένα κέρδος περίπου 40.000 coins. Αν υπήρχαν και περισσότεροι, θα τους είχα αγοράσει. Αυτή η στρατηγική είναι πολύ καλή τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του παιχνιδιού όπου ψάχνουν όλοι κρυμμένα διαμάντια.

Trading Tip 3

Μια καλή μέθοδος αλλά πρέπει να ξέρετε καλά την αγορά είναι η αλλαγή της θέσης ενός παίχτη. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μια στάνταρ έκδοση τους πχ ο Eduardo Vargas βγαίνει σε έκδοση ST. Αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Υπάρχουν συστήματα με CF και αυτοί που τα χρησιμοποιούν χρειάζονται ποδοσφαιριστές για αυτή την θέση.

 

Οπότε μπορείτε να αγοράσετε τον Vargas ST και να του αλλάξετε την θέση από ST->CF με την κάρτα (consumables) change position ST->CF. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσο πολύ θα ανέβει η τιμή του στο market. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με RM->RW, LM->LW, CM->CDM και σε πολλές ακόμα θέσεις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα να το έχετε ψάξει καλά δλδ θα πρέπει να δείτε αν σας συμφέρει να κάνετε όλη αυτή την διαδικασία γιατί αν ο ποδοσφαιριστής (ST VARGAS) κάνει 2Κ και η κάρτα αλλαγής θέσης κοστίζει 1Κ άρα σύνολο 3Κ και o ποδοσφαιριστής (CF VARGAS) στην αγορά κάνει 3,2Κ τότε δεν σας συμφέρει να κάνετε όλη την διαδικασία. Πρέπει να ψάξετε καλά και να βρείτε τις ευκαιρίες. Παράδειγμα :

 

Το 59 λεπτό

Το 59' είναι το χρυσό λεπτό των ευκαιριών για BUY OUT. Μπορείτε να βρείτε κάρτες σε πολύ καλές τιμές δλδ συνήθως οι περισσότεροι traders βάζουν τα αντικείμενα τους για μία ώρα δημοπρασία. Όμως μερικές φορές πάνω στην ταχύτητα ή νύστα ή ότι άλλο θέλετε κάνουν λάθη στις τιμές π.χ. αντί να βάλεις buy out 100.000 πατάς 10.000.

 

Αυτό το λάθος θα το εκμεταλλευτεί αυτός που είναι εκείνη την στιγμή βλέπει τις κάρτες του 59'. Σε δευτερόλεπτα θα έχει αγοραστεί η κάρτα και θα υπάρχουν χαμόγελα (για τον αγοραστή) και κλάματα (για αυτόν που την πούλησε). Έχω δει σε video τον Messi να τον έχουν αγοράσει 100Κ γιατί μάλλον ήθελαν 1Μ αλλά τους έφυγε το έκτο μηδενικό! Τότε δεν υπήρχε PRICE CAP. Δεν σημαίνει ότι αν περιμένετε στο 59' θα σας βγει ο Μέσσι αλλά αν ξέρετε τι ψάχνετε και πόσο το αγοράζετε τότε μπορεί να κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία για εσάς.

 

Ψάχνοντας IF, SIF, TOTS και ότι άλλο υπάρχει ...

Συνήθως οι IF, SIF κλπ που έχουν αλλαγή θέσης, η αξίας τους μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου. Αν μπορείτε να αγοράσετε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας έναν IF που έχει UPGRADE θέσης παράδειγμα ο IF MASCHERANO βγήκε στο 15 σε θέση CDM από CB που ήταν η κανονική του θέση, τότε κάντε το. Η αξία αυξήθηκε με αποτέλεσμα όσοι τον είχαν πάρει τις πρώτες μέρες να έχουν κέρδος.


ΠΟΤΕ μην δίνετε τον κωδικό σας ποτέ και σε κανένα. Υπάρχουν πολλά site που θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν με τρόπους όπως "σας δίνουμε τον Ronaldo απλά συμπληρώστε την φόρμα για να γραφτείτε στο site μας " όπου μέσα στην φόρμα έχει τον κωδικό σας!

 

Επιμέλεια κειμένου : zougaman

Log In or Sign Up

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;