Οδηγός για το FIFA 16 Ultimate Team [FUT]

  • Published in Games News
  • Read 18797 times

Ο οδηγός αυτός έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους παίκτες του FIFA Ultimate Team και έχει στοιχεία μέχρι και το FUT 16. Για μελλοντικά FUT θα γίνεται update μόλις έχουμε καινούργιες προσθήκες. Το συγκεκριμένο mode υπάρχει από το 2009 και ο στόχος σου είναι να φτιάξεις την ομάδα των ονείρων σου!

 

Μπορείς να παίξεις μέσω PC / PS / Xbox ή να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή (αφορά μόνο αγορές/πωλήσεις) είτε στο PC σου ή στο κινητό σου. Μπορείς να φτιάξεις την dream team σου παίζοντας αγώνες σε διάφορα events ή σε πρωτάθλημα 10 κατηγοριών. Μαζεύεις coins κερδίζοντας άλλες ομάδες, κατακτώντας κύπελλα και ανεβαίνοντας κατηγορίες.

 

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αγορές / πωλήσεις παιχτών οι οποίες είναι σε real time δλδ πουλάω εγώ και αγοράζει κάποιος άλλος human player. Γίνονται πλειστηριασμοί για όλα (παίκτες, γήπεδα, μπάλες, εμφανίσεις, προπονητές, συμβόλαια, προπονητικό team και γενικά σε ότι αφορά το κανονικό ποδόσφαιρο).

 

Ξεκινάς από την κατηγορία 10 με 18 παίχτες που σου δίνει η ΕΑ οι οποίοι είναι αληθινοί ποδοσφαιριστές. Όσο νικάς τόσο ανεβαίνεις κατηγορίες και αυξάνοντα τα έσοδα σου.

 

Μπορείτε να παίξετε αγώνες με φίλους ή με αγνώστους, Cups και πρωταθλήματα offline/Online στα οποία κερδίζεις coins. Ειδικά όταν είσαστε σε αρχικό στάδιο είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθετε το παιχνίδι και να βγάλετε εύκολα coins παίζοντας offline Cups/Seasons.

 

Κατηγορίες παικτών

Χάλκινοι (Bronze)

fut bronze

Οι χάλκινοι (Bronze) είναι οι χαμηλότεροι σε overall. Δεν χρησιμοποιούνται πολύ συχνά αλλά γίνονται Cups μόνο με αυτούς. Ο καλύτερος φτάνει 64 overall αλλά μην τους υποτιμάτε γιατί υπάρχουν αρκετά διαμάντια π.χ. BOLLY με 97 ταχύτητα ή o EKOBI με 89 PHYSICAL.

 

Ασημένιοι (Silver)

fut silver

Οι ασημένιοι (Silver) φτάνουν μέχρι 74 overall και γίνονται Cups only for silvers. Υπάρχουν αρκετοί 74 overall οι οποίοι είναι πολύ ακριβοί διότι είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας του αλλά δεν παύει να είναι silver. Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε ομάδα μόνο με top rated silvers τότε θα πρέπει να πληρώσετε πολλά coins.

 

Χρυσοί (Gold)

fut gold
Οι χρυσοί (Gold) όλοι οι γνωστοί παιχταράδες! Ξεκινάνε από 75 overall. Υπάρχουν 2 κατηγορίες. Οι RARE οι οποίοι είναι οι γυαλιστεροί χρυσοί και οι NON RARE οι οποίοι είναι μια απόχρωση του κίτρινου. Οι NON RARE φτάνουν συνήθως μέχρι 80-82 Overall αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χειρότεροι από έναν αντίστοιχο RARE PLAYER.

 

IF (In Form)

fut team of the week
IF (In Form) είναι οι σπέσιαλ εκδοχές όλων των παικτών. Βγαίνουν κάθε εβδομάδα (Τετάρτη) και βασίζονται στην ατομική επίδοση του πραγματικού ποδοσφαιριστή στο γήπεδο δλδ IF DIEGO COSTA γιατί έβαλε 3 γκολ την Κυριακή στο Αγγλικό πρωτάθλημα και η ΕΑ τον έβαλε στους 18 καλύτερους παίκτες της πρώτης κυκλοφορίας της TEAM OF THE WEEK. Πολύ ακριβοί και μερικές φορές δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Επειδή είναι ¨Μαύροι¨ δεν σημαίνει ότι τα κάνουν όλα! Βγαίνουν κάθε Τετάρτη και μπορείς να τους βρεις σε πακέτα για 1 εβδομάδα. Στο Market θα μπορείτε να τους βρείτε όποτε θέλετε αλλά υπάρχει περίπτωση να αυξάνεται συνέχεια η τιμή τους ειδικά αν είναι πολύ καλό το upgrade που τους έχει κάνει η ΕΑ.

 

LEGENDS

fut legends
Οι LEGENDS Υπάρχουν μόνο για τους κατόχους του XBOX. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε και είναι πανάκριβοι. Στο Xbox η ΕΑ τους ανανεώνει συχνά προσθέτοντας καινούργιους. Από το FUT 16 η ΕΑ έβαλε μια καινοτομία στην χημεία των LEGENDS προς τους υπόλοιπους παίκτες, όλοι οι LEGENDS συνδέονται με όλους τους κανονικούς παίκτες με αποτέλεσμα να μην έχετε προβλήματα με την χημεία της ομάδας σας.

 

MΟΤΜ = Man Of The Match

fut man of the match 

Αυτή η κατηγορία ξεκίνησε από το FUT 14. Είναι πορτοκαλί κάρτες που βγαίνουν συνήθως για παίκτες οι οποίοι ήταν η καλύτεροι της ομάδας τους σε έναν κρίσιμο αγώνα πχ Champions League, EUROPA LEAGUE ή της Εθνικής τους. Βγαίνουν για 24 ώρες σε πακέτα και συνήθως εξαφανίζονται γιατί είναι λίγες σε αριθμό παρόλο που στοιχίζουν πολλά coins.

 

TOTS = Team Of The Season

fut team of the season

Βγαίνουν κάθε χρόνο Μάιο – Ιούνιο. Είναι μπλε κάρτες οι οποίες είναι για τους καλύτερους παίκτες των γνωστών πρωταθλημάτων. Αφορούν όλες τις κατηγορίες των παικτών δηλαδή από χάλκινους μέχρι χρυσούς. Η ΕΑ βγάζει κάθε εβδομάδα από ένα πρωτάθλημα. Συνήθως τέλη Ιουνίου έχει τελειώσει όλη η διαδικασία.

 

TOTY = Team Of The Year

fut team of the year
Ότι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε από το FUT. Είναι η καλύτερη 11άδα που ψηφίζει η FIFA για τον νικητή της χρυσής μπάλας. Βγαίνει την εβδομάδα που γίνεται η πραγματική ψηφοφορία και ξεκινάει από τον GK μέχρι τους επιθετικούς. Είναι πανάκριβοι αλλά είναι οι καλύτεροι. Εκείνη την εποχή το Market παίρνει φωτιά λόγω του PACK OPENING που γίνεται με σκοπό να τους πετύχουν. Γενικά είναι η καλύτερη στιγμή να αγοράσετε παίκτες αφού οι τιμές είναι χαμηλές.

 

HEROES

fut heroes
Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο FUT 15 και αφορούν παίκτες οι οποίοι έδωσαν τα πάντα για την ομάδα τους. Μπορεί να την έσωσαν από υποβιβασμό ή να της έδωσαν κάποιο τίτλο. Βγαίνουν στο τέλος των πρωταθλημάτων. Έχουν διάρκεια για 24 ώρες και μπορεί να είναι από χάλκινοι μέχρι χρυσοί.

 

Record Breakers

fut record breakers

Δημιουργήθηκαν στο FIFA 15 και είναι κάρτες οι οποίες βγαίνουν τιμητικά για παίκτες οι οποίοι έχουν κάνει κάποιο ρεκόρ πχ ο ΜΑΝΕ ο οποίος έκανε το ταχύτερο χατ τρικ ή ο MESSI επειδή έβαλε τα περισσότερα γκολ. Είναι πολύ σπάνιες και βγαίνουν για 24 ώρες. Σπάνια θα τις συναντήσετε μπροστά σας.

 

FUTTIES

fut futties

Δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στο FIFA 15. Είναι οι αγαπημένοι παίκτες των χρηστών οι οποίοι έχουν βγει μέσα από ψηφοφορία. Είναι κάρτες ροζ και βγαίνουν στο τέλος της σεζόν δλδ Ιούλιο περίπου.

 

Μια σελίδα για να ψάχνεται είναι το http://www.futhead.com/ ή το http://www.futwiz.com/

Επίσης μια σελίδα που έχει τιμές παικτών (στο περίπου) ώστε να έχετε μια άποψη http://wefut.com/en/home.

 

 

Βασικές γνώσεις

Μπορείτε να έχετε στην ομάδα σας ότι χρώμα θέλετε αρκεί να είναι 11 ποδοσφαιριστές.
fut team
Μπορείτε να αγοράσετε όποια εμφάνιση θέλετε και όσες θέλετε. Να έχετε όποιον προπονητή θέλετε. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, προπονητές τερματοφυλάκων. Να τροποποιήσετε όποιον παίχτη σας θέλετε χρησιμοποιώντας ειδικές κάρτες CHEMISTRY STYLES δλδ θέλω τον Παπαδόπουλο πιο καλό στον αέρα? Αγοράζω την κάρτα Anchor.
 Watch Video

 

Chemistry

Μεγάλο ρόλο παίζει η χημεία στην ομάδα δλδ πρέπει οι παίκτες στην ομάδα σας να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους (Κοινό πρωτάθλημα, ίδια εθνικότητα, ίδια ομάδα). Όσο πιο καλή χημεία τόσο καλύτερα θα παίζουν. Επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο οι θέσεις των παικτών στο σύστημα σας. Αν βάλεις ένα CDM σε θέση CM τότε χάνετε chemistry. Όμως υπάρχουν οι κάρτες αλλαγής θέσης όπου μπορείτε ένα CDM να το κάνετε CM - CAM - CF - ST. Γενικά πρέπει να προσέχετε όταν χτίζεται την ομάδα σας ώστε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 Watch Video

 

Market and Packs

Όταν βγάλετε λεφτά μπορείτε να αγοράσετε τους παίκτες της αρεσκείας σας ή να αγοράσετε πακέτα τα οποία περιέχουν όλα τα προαναφερθέντα. Κανένας δεν ξέρει τι θα του τύχει. Μπορεί να σας βγει ο Ronaldo (πολύ πολύ σπάνιο ή ο Βύντρα). Τα πακέτα τα αγοράζετε με coins που έχετε μαζέψει από αγώνες / trading ή με fifa coins τα οποία τα παίρνετε από την ΕΑ πληρώνοντας euro. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια παίκτες σε δημοπρασίες κάθε μέρα.


Πολύ σπάνια θα δείτε ομάδα με Ronaldo + Messi. Γενικά υπάρχει τεράστια ποικιλία σε ομάδες γιατί σου δίνει άπειρες επιλογές να κάνεις ότι θέλεις. Μπορείς να αλλάξεις θέσεις στους παίκτες σου, μπορείς να φτιάξεις ομάδα από διάφορα πρωταθλήματα. Μπορείς να φτιάξεις γρήγορα μια καλή ομάδα αλλά η δημιουργία υπερομάδας είναι πολύ δύσκολο λόγω κόστους. Υπάρχουν 11.000 παίκτες από 31 πρωταθλήματα περίπου (σε κάθε FIFA κάποιο πρωτάθλημα μπαίνει και κάποιο βγαίνει).


Μπορείτε να φτιάξετε HYBRIDS TEAM. Οι υβριδικές ομάδες είναι από τα καλύτερα κεφάλαια του FUT διότι προσπαθείς να ενώσεις παίκτες από διάφορα πρωταθλήματα με όσο το δυνατόν καλύτερη χημεία. Θέλει χρόνο και προσοχή ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν δεν το κάνετε σωστά τότε δεν θα παίζει καλά η ομάδα σας. Πρέπει οι παίκτες σας να έχουν κάτι κοινό δηλαδή πρωτάθλημα ή Εθνικότητα ή ομάδα. Όσο καλύτερη η χημεία των παικτών τόσο το καλύτερο.

 

Παράδειγμα: Αν βάλετε τον SEBA RW και τον συνδέσετε σε ένα 433 σύστημα με τον RB SALINO τότε έχετε πετύχει την τέλεια χημεία δηλαδή είναι και οι 2 Βραζιλιάνοι, στο ίδιο πρωτάθλημα και στην ίδια ομάδα! Αν θέλετε να βάλετε RB τον MAICON στην θέση του SALINO, μπορείτε να το κάνετε αφού είναι και οι 2 Βραζιλιάνοι αλλά η χημεία δεν θα είναι τέλεια (θα δείτε μια πορτοκαλί γραμμή ανάμεσα στους 2 παίκτες). Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι να έχει η ομάδα σας 100% χημεία και όλοι οι παίκτες σας ατομική χημεία 9 ή 10. Αν το πετύχετε αυτό τότε έχετε δημιουργήσει μια τέλεια HYBRID TEAM.

fut example

Σε αυτό το παράδειγμα βλέπουμε παίκτες από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία. Οι κόκκινες γραμμές μας δείχνουν ότι η σύνδεση είναι κακή και ότι χάνουμε πόντους από την συνολική χημεία. Οι πορτοκαλί είναι μέτριες συνδέσεις. Οι πράσινες είναι καλές συνδέσεις και οι γυαλιστερές πράσινες είναι η καλύτερη σύνδεση που μπορείτε να πετύχετε. Στόχος είναι να έχετε το 100% στην ομάδα σας και από 9 και πάνω σε κάθε παίχτη σας ώστε να παίζει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.Loyality

Ένας τρόπος να ανεβάσετε την χημεία είναι το Loyality. Αν έχετε αγοράσει ένα παίχτη από την αγορά και παίξει στην ομάδα σας πάνω από 10 παιχνίδια τότε θα πάρει +1 στην χημεία του. Αν τον βρείτε σε πακέτο τότε το έχει αυτόματα.
Αυτό μπορείτε να το δείτε στην κάρτα του παίχτη στις πληροφορίες.
fut loyalty
Στην 1η περίπτωση ο παίχτης δεν έχει βρεθεί σε πακέτο ή δεν έχει παίξει 10 παιχνίδια για εσάς οπότε το εικονίδιο του LOYALITY δηλαδή της ασπίδας είναι άσπρο.
Στην 2η περίπτωση έχουμε το +1από το LOYALITY.
Στην 3η περίπτωση δεν έχουμε LOYALITY αλλά ο παίχτης έχει +1 από την χημεία με τον προπονητή του δηλαδή ο προπονητής είναι από το ίδιο πρωτάθλημα ή εθνικότητα με τον παίχτη.
Στην 4η περίπτωση έχουμε LOYALITY και Manager μαζί.

 

Work Rates

Είναι από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στο UT. Κάθε παίχτης έχει αυτό το στατιστικό και μας δείχνει την συμπεριφορά / κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Τα workrates χωρίζονται σε 2 σκέλη, στο επιθετικό και στο αμυντικό. Κάθε σκέλος έχει Low (χαμηλό), Medium (μέτριο) και High (υψηλό). Αν κάποιος παίχτης έχει M/M σημαίνει ότι επιθετικά και αμυντικά οι κινήσεις του είναι μέτριες. Αν θέλετε έναν επιθετικό που θα κάθετε μπροστά τότε το ιδανικό Workrate για εσάς θα είναι το H/L δηλαδή High Attack / Low defence. Προσοχή λοιπόν στα workrates και στις θέσεις του συστήματος σας γιατί αν έχετε 4 αμυντικούς με H/M τότε θα φεύγουν αρκετά συχνά μπροστά με αποτέλεσμα να δέχεστε γκολ στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Τα workrates αλλάζουν το τρόπο παιχνιδιού σας και αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά τότε θα σας βγαίνουν αυτά που θέλετε στο παιχνίδι μέσα.

 

Loan Players

fut loan

Είναι καινοτομία του Fifa 15. Μπορείτε να δοκιμάσετε για μερικά παιχνίδια ποδοσφαιριστές ώστε να δείτε αν σας ταιριάζουν στο παιχνίδι σας. Επίσης αν παίζετε κάποιο κρίσιμο ματς μπορείτε να δανειστείτε κάποιον πολύ καλό παίχτη ώστε να σας βοηθήσει να κερδίσετε τον αγώνα. Μόλις τελειώσουν τα συμβόλαια τότε είναι άχρηστος αφού δεν μπορείτε να του ανανεώσετε το συμβόλαιο ή να τους πουλήσετε.

 

 

Price Range

Είναι μια καινοτομία του FUT 15 ώστε να βοηθήσει τους παίκτες να μάθουν την αξία του παίχτη τους. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε κατηγορίες τιμών οι οποίες ανανεώνονται συχνά. Ο πραγματικός λόγος που η ΕΑ ξεκίνησε αυτό είναι για να πολεμήσει το Price fixing και τα fifa coin sites ώστε να μην μπορούν να πουλάνε μεγάλα ποσά σε πελάτες τους . Το καλό όμως από όλο αυτό είναι ότι αρκετοί παίκτες που πριν ήταν απλησίαστοι τώρα μπορείς να τους αγοράσεις εύκολα.

fut price range

 

Συμβόλαια και Managers


Συμβόλαια - Contracts

To A και το Ω του Ultimate Team. Χωρίς αυτά δεν μπορείτε να παίξετε ούτε offline, ούτε Online. Η χρήση τους σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ποδοσφαιριστή ή τον Manager για συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών.


Οι ποδοσφαιριστές / Manager που θα σας δώσει αρχικά η ΕΑ έχουν 45 συμβόλαια. Οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή / Manager βρίσκετε σε πακέτο έχει 7. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε από μηδέν έως 99 συμβόλαιο όπου είναι και το μέγιστο που μπορεί να φτάσει ο ποδοσφαιριστής / Manager. Αν κάποιος έχει 90 συμβόλαιο και του κάνετε apply new 28 contract τότε θα πάει 99 και τα υπόλοιπα θα τα χάσετε οπότε προσοχή στους υπολογισμούς σας!


AN ο ποδοσφαιριστής / Manager μείνει χωρίς συμβόλαιο, ΔΕΝ τον χάνετε, απλά δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε άλλο μέχρι να το κάνετε apply new contract. Μπορείτε όμως να τον πουλήσετε απλά θα έχει μικρότερη αξία στην αγορά.


Μπορείτε να κάνετε apply new contract οποιαδήποτε συμβόλαιο σε οποιοδήποτε παίχτη αλλά δεν σας συμφέρει να είναι άλλης κατηγορίας (ακολουθεί πίνακας όπου θα καταλάβετε). Το μόνο που σας δεσμεύει είναι ότι τα συμβόλαια Manager είναι μόνο για τους Manager και των ποδοσφαιριστών μόνο για ποδοσφαιριστές.
Υπάρχουν 6 είδη συμβολαίων, 2 από κάθε κατηγορία.

fut player contract cards

fut manager contract cards

Ακόμα και 1' να βάλετε κάποιον ποδοσφαιριστή σας, θα χάσει ένα ολόκληρο συμβόλαιο οπότε να προσέχετε τις άσκοπες αλλαγές στον αγώνα. Επίσης αν δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας λόγω DC τότε δεν χάνει όλη η ομάδα συμβόλαια αλλά μερικοί random παίκτες.

 

Managers

Ένας καλός τρόπος για να γλυτώσετε λεφτά από τα συμβόλαια είναι οι MANAGERS. Υπάρχουν οι χρυσοί, ασημένιοι και χάλκινοι.  Εκτός από την χημεία της ομάδας, σας δίνουν extra συμβόλαια σε κάθε contract card που εφαρμόζετε σε κάθε παίχτη σας.

 

Δηλαδή : Αγοράζετε όσους Managers έχουν > 1% Negotiations. Δεν παίζει ρόλο ποιον έχετε στην ομάδα γιατί το σύστημα με τα extra contracts λειτουργεί αυτόματα αρκεί να τους έχετε αγοράσει. Όταν εφαρμόσετε μια contract card πάνω σε ένα παίχτη σας, θα δείτε ότι λίγο πριν πατήσετε το apply, θα σας προσθέτει στο αρχικό συμβόλαιο του παίχτη ένας bonus % το οποίο θα βγαίνει από το σύνολο των managers που έχετε στην κατοχή σας.


Έτσι ενώ προσθέτετε μια κάρτα των +28 συμβολαίων, μπορεί να σας δίνει πχ. + 10 ακόμα. ΌΜΩΣ δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το 50%.
Αποτέλεσμα γλιτώνετε λεφτά σε συμβόλαια και καλύτερα να το κάνετε στην αρχή του FUT. Όσο περνάει ο καιρός οι τιμές των Managers θα ανεβαίνουν στην αγορά.

 

FUT DRAFT

Ξεκίνησε από το FIFA 16. Είναι ένα μίνι τουρνουά 4 αγώνων οι οποίοι μπορεί να είναι ONLINE / OFFLINE. Για να πάρετε μέρος πρέπει να δώσετε 15.000 coins ή 300 FIFA POINTS ή να έχετε DRAFT TOKKEN.


Μπορείτε να διαλέξετε ONLINE FUT DRAFT όπου παίζετε εναντίον άλλων ανθρώπων ή SINGLE FUT DRAFT όπου παίζετε εναντίον της AI στο επίπεδο δυσκολίας που επιλέγετε εσείς. Όταν ξεκινήσετε θα πρέπει να διαλέξετε 1 από τα 5 formations που σας δίνει όμως ΠΡΟΣΟΧΗ αφού αυτό που θα διαλέξετε θα το έχετε σε όλους τους αγώνες.


Αφού διαλέξτε το σύστημα σας, σας δίνει να επιλέξετε 1 αρχηγό της ομάδα σας από 5 επιλογές. Στην συνέχεια θα σας δίνει για κάθε θέση του συστήματος σας 5 επιλογές να διαλέξετε. Μετά από τους παίκτες θα σας δώσει να επιλέξετε και 1 προπονητή. Στο τέλος θα πρέπει να έχετε κάνει τις καλύτερες επιλογές ώστε να έχετε δυνατή αλλά και δεμένη ομάδα (χημεία).
Στόχος είναι οι 4 νίκες ώστε να πάρετε το καλύτερο βραβείο. Αν δεν τα καταφέρετε τότε πάλι παίρνετε βραβείο απλά όχι τόσο καλό. Αν κάνετε ήττα ή το 4 στα 4 τότε το τουρνουά τελειώνει.


Tips

1) Τα συστήματα 442 και 4222 με τις παραλλαγές τους είναι πιο εύκολα για δημιουργία ομάδας αφού δεν είναι τόσο πολύπλοκα και μπορείς εύκολα να κάνεις HYBRID TEAM.
2) Στο OFFLINE όποιο και να είναι το επίπεδο δυσκολίας, το έπαθλο είναι ίδιο. Το μόνο που αλλάζει είναι τα coins μετά από κάθε νίκη. Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα επίπεδο δυσκολίας πιο κάτω από αυτό που παίζετε ώστε να κάνετε το 4/4 σίγουρα.
3) Μερικές φορές καλύτερα να θυσιάσετε έναν καλό παίχτη για ένα παίχτη που θα σας δώσει την καλή χημεία στην ομάδα. Τις νίκες της δίνει η ομάδα και όχι ο παίχτης (εκτός και αν είναι ο RONALDO).

 

Επιμέλεια κειμένου : zougaman

Log In or Sign Up

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;